Uskoro iCentar – autorizovani prodavac Apple uređaja za Crnu Goru

Objavljeno: decembar 7, 2011 od strane Ivan Drakic pod Uncategorized
Oznake:

iCentar – autorizovani prodavac Apple uređaja za Crnu Goru biće uskoro otvoren i u Podgorici.

Otvaranje ovog maloprodajnog objekta najavljeno je za 8. decembar, a iza iCentra stoji crnogorska firma CoreIT, javlja magazin iZine.

iCentar (Foto: iZine.me)

iCentar (Foto: iZine.me)

„iCentar je kompanija koja je nedavno osnovana sa ciljem da logistički uokviri i unaprijedi partnerstvo koje je prije godinu dana sklopljeno između kompanije Apple i CoreIT i na taj način svojim korisnicima omogući ozbiljan pristup Apple tehnologijama i rješenjima“, kazao je izvršni direktor iCentra Ivan Radović i dodao da će centar savjetovati svoje korisnike da pronađu pravo rješenje ili uređaj za sebe, da taj uređaj probaju i kupe i podržavati ih kroz servis i podršku.

Showroom će, kako najavljuju, biti otvoren u “City kvartu“ i postojaće mogućnost kupovine uređaja na na kredite, zatim web sajt sa kompletnim izborom proizvoda, brza isporuka uz dobro popunjen lager, autorizovani servis i edukovano osoblje.

„Ono što će našim budućim korisnicima možda biti najzanimljivije su veoma niske cijene, posebno u odnosu na region, na primjer, cijene računara i iPadova su istom rangu kao u najvećim zemljama u Evropi“, kazali su iz iCentra.

iCentar će eksluzivno prodavati i pružati podršku za iPad na teritoriji Crne Gore. iPhone trenutno nije u ponudi, jer je rezervisan za izabranog operatera u Crnoj Gori. u iCentru navode da postoje naznake da će u narednom periodu biti drugačije.

Kada je u pitanju iPad, iCentar će ponuditi i podržavati sve modele iPada po najnižim cijenama u regiji, a među najnižim i u Evropi. U ponudi su bijeli i crni iPad2, u svim veličinima, sa i bez 3G opcije. Cijene su objavljene na sajtu iCentra.

Advertisements

Zatvoreno za komentare.