Telenor, mreža koja povezuje

Objavljeno: februar 7, 2014 od strane Ivan Drakic pod Tehnologija
Oznake:,

Uz nove Surfuj Plus pakete, novi modem ili MiFi uređaj svi korisnici Telenor pametne mreže dobiće duplo više gigabajta za brzo surfovanje narednih godinu.

Telenor korisnici koji izaberu neki od Surfuj Plus paketa iz najnovije Internet ponude ove kompanije dobijaju mogućnost kupovine modema ili MiFi uređaja od jednog eura. MiFi ruter je uređaj koji omogućava pristup internetu bilo gdje i bilo kada, ali i dovoljno gigabajta da kada se kreira WiFi Hotspot, korisnik može dijeliti internet sa 10 prijatelja istovremeno na bilo kom uređaju.

Telenor MiFi uredjaj

Telenor MiFi uredjaj

„Nastavljamo sa povezivanjem što većeg broja ljudi, pa smo obogatili ponudu modema i MiFi uređaja, koji omogućavaju jednostavno i pouzdano surfovanje Internetom. Samo u Telenor pametnoj mreži, uz pokrivenost od 99 odsto stanovništva Crne Gore, korisnici dobijaju deset puta brži protok. U februaru i martu svi novi korisnici Surfuj Plus paketa dobiće duplo više gigabajta za brže surfovanje u Telenor pametnoj mreži“, saopštila je Adrijana Husić, PR Telenora.

Da bi ugođaj surfovanja Internetom bio potpun, uz Surfuj Plus M, L i XL pakete svaki korisnik besplatno dobija jedan od najvećih servisa za slušanje muzike, Deezer, koji raspolaže bazom sa više od 30 miliona pjesama i isto toliko različitih radio stanica. Ovaj servis, koji u Crnoj Gori nudi samo Telenor, trenutno koristi čak 30 miliona ljudi širom svijeta.

Iz Telenora su poručili da se u sklopu redovne ponude nalazi i veliki broj pametnih telefona, sa atraktivnim cijenama i karakteristikama, među kojima se izdvajaju Telenor Smart Pro 2, Sony Xperia M i Nokia Lumia 520. Svaki od navedenih telefona se od 1. februara, uz različite pakete, može kupiti po sniženim cijenama.

Advertisements

Zatvoreno za komentare.