Aplikacija Evernote Premium besplatna za korisnike Telekoma

Objavljeno: februar 8, 2014 od strane Ivan Drakic pod Uncategorized, Zanimljivosi
Oznake:

Korisnicima Telekom mobilne mreže od sada je besplatno dostupna napredna verzija najpopularnijeg svjetskog rješenja za organizaciju podataka – Evernote Premium. Korisnici Telekoma aplikaciji mogu pristupiti preko mobilnog telefona, tableta i računara. Korišćenje aplikacije je besplatno u periodu od 6 mjeseci nakon registracije.

Evernote je svjetski popularan servis koji omogućava vođenje bilješki ali i čuvanje različitih dokumenata u online prostoru. Aplikacija organizuje i čini dostupnim tekstualne podatke, fotografije, audio i video zapise, uz sinhronizaciju sačuvanih podataka u realnom vremenu na svim uređajima. Pored verzija za iOS i Android operativni sistem, Evernote ima i svoju desktop verziju.

Napredna verzija aplikacije, Evernote Premium, donosi brojne inovativne funkcije koje pomažu pri organizaciji poslovnih i privatnih projekata. Između ostalog, korisnici preko svojih naloga mogu skenirati i dijeliti dokumenta sa prijateljima i poslovnim partnerima, pristupiti dokumentima bez povezivanja na internet, uz mogućnost uploada-a podataka do 1GB mjesečno.

Telekom_Evernote

Za besplatno korišćenje Premium Evernote-a, korisnici Telekom mobilne mreže aplikaciju preuzimaju sa iTunes-a ili Google Play-a. Nakon toga, potrebno je registrovati se za korišćenje servisa i to do 24. septembra ove godine. Nakon registracije automatski se aktivira Premium opcija u trajanju od šest mjeseci. Ista opcija je dostupna i korisnicima Telekom mobilne mreže koji već koriste aplikaciju. Sa kreiranim podacima (korisničkim imenom i lozinkom), aplikaciji je moguće pristupiti i sa drugih uređaja.

Dojče Telekom je u martu prošle godine započeo strateško partnerstvo sa kompanijom Evernote čime je najavio zajednički rad dvije kompanije na jednstvenim i inovativnim servisima za korisnike širom svijeta.

Advertisements

Zatvoreno za komentare.