“Profi“ monitor iz LG

Objavljeno: novembar 5, 2014 od strane Ivan Drakic pod Tehnologija, Uncategorized
Oznake:,

Novi 4K monitor biće dostupan i na srpskom tržištu, a visok kvalitet slike čine ga idealnim za fotografe, video-montažere i grafičke dizajnere koji zahtevaju izuzetnu oštrinu.

it-monitor

KOMPANIJA LG Elektroniks predstavila je novi 4K monitor (model 31MU97) koji će uskoro biti dostupan i na tržištu Srbije. Najnoviji LG monitor, kreiran specijalno za profesionalce koji zahtevaju sliku izuzetne oštrine, poseduje Digital Cinema 4K (4096 / 2160) rezoluciju i IPS ekran sa dijagonalom dužine 31 inča.

Visok kvalitet slike, koji omogućava detaljno i precizno retuširanje, čine ovaj monitor idealnim za fotografe, video-montažere i grafičke dizajnere. IPS ekran 31MU97 monitora reprodukuje 99,5 odsto Adobe RGB spektra boja i pruža korisnicima nekoliko režima i opcija za bojenje, što zadovoljava potrebe grafičkih dizajnera.

Profesionalci na polju video-montaže sada mogu da obrađuju 4K sadržaj u idealnoj rezoluciji uz pomoć standardnog Digital Cinema 4K monitora, bez skaliranja slika. Obradu materijala sa punim prikazom boja omogućava podrška za DCI standard, koja reprodukuje boje na realističan način, pokrivajući 97 odsto DCI-P3 prostora boja, što je standard za digitalne bioskopske projektore i digitalne kamere.

Advertisements

Zatvoreno za komentare.