Gigabyte Rey R3 – dve kartice i odlična kamera

Objavljeno: mart 23, 2015 od strane Ivan Drakic pod Tehnologija
Oznake:

Naš Vodič za pametnu kupovinu preporučuje odličan android telefon sa dvije kartice, kamerom od 8 megapiksela i 16 gigabajta RAM-a za samo 110,00€.

Gigabyte GSmart Rey R3 je pametni telefon koji posjeduje pregledan IPS displej, a veličina od 4.5 inča čini ga pogodnim kako za dame tako i za veće muške ruke.

Zahvaljujući realističnom prikazu boja, Rey R3 pruža odlično iskustvo prilikom igranja igara i kod pregleda multimedijalnog sadržaja dok dual sim kartica omogućava da imate dva telefonska broja u istom aparatu.

Kamera od 8 megapiksela sa autofokusom i blicem omogućiće da se svi dragi trenuci zabilježe i upamte sjajnim kvalitetom. Naravno, tu je i jednostvano pravljenje panoramsklih slika koje će vaša putovanja učiniti nezaboravnim i oduševiti vaše prijatelje na socijalnim mrežama.

Uprkos pristupačnoj ceni, performanse neće nedostajati jer je u ovom aparatu ugrađen dvojezgreni procesor na 1.3GHz, čak 1GB RAM memorije i 4GB interne memorije, sa mogućnošću proširenja microSD karticom. Sve što vam treba u jednom telefonu.

Možete ga naći u svim Win Win objektima po cijeni od samo 110€.

Zatvoreno za komentare.