Paralelni rad na zakrivljenim monitorima

Objavljeno: maj 12, 2015 od strane Ivan Drakic pod Tehnologija, Uncategorized
Oznake:

UltraWide monitora sa odnosom stranica 21:9

KOMPANIJA LG Electronics (LG)predstavila je najnoviji model zakrivljenog UltraWide monitora sa odnosom stranica 21:9. Novi 34UC87 Mmonitor omogućava prikaz više sadržaja, pa korisnici istovremeno mogu da imaju uvid u veliku količinu podataka, dokUQHDekran rezolucije 3440 x 1440 odlikuje 2,4 puta više piksela nego tradicionalniFull HDmonitor sa odnosom slike 16:9. Na taj način, korisnici će uživati u vrhunskom iskustvu rešavajući poslovne zadatke, ali i uživajući u zabavnom sadržaju.

Površina samogLG 34UC87Mmonitora dovoljno je velika da zadovolji sve potrebe koje zahteva paraleleni rad na više ekrana, ali ukoliko je korisniku ipak potrebna još veća površina, ovaj monitor poseduje mogućnost povezivanja sa drugim monitorima u strukturu video-zida. Takođe, novi model monitora predstavlja idealno rešenje za rad koji iziskuje paralelne ekrane, kao što je trgovina na berzi.

UQHDrezolucija i 99 odstosRGBpalete boja, omogućavaju mu da emituje vrhunske boje i sliku.IPStip panela omogućava nivo osvetljenosti 300cd/m2, a ukoliko se koristi saDisplay portpriključkom, dostiže dubinu boje od 10 bita. Još bolju sliku na zakrivljenomCINEMAekranu omogućava i ugao gledanja 178/178, dopunjen ugrađenimMAXXAUDIOsistemom zvuka sa dva stereo-zvučnika jačine 7 W.

LG 34UC87Mopremljen jeDisplay PortiHDMIpriključkom, USB 3.0 standardom, dok korisniciMacračunara mogu da iskuse prednosti koje pruža2 Thunderboltport za povezivanje. Ovaj model monitora može i da se montira na zid i koristi kao radna stanica za najrazličitije potrebe.

Advertisements

Zatvoreno za komentare.