Jabuka svetli na sedmici

Objavljeno: maj 14, 2015 od strane Ivan Drakic pod Uncategorized
Oznake:

Po IT kuloarima su već počele da kruže priče da će se novi model kompanije Apple, iPhone 7, pojaviti krajem godine.

Kompanija Apple još nije potvrdila da li će sledeći model biti nadogradnja i iPhona 6 ili potpuno redizajniran flegšip iPhone 7, ali se njegov dolazak skoro izvesno očekuje krajem godine.

Dual-lens kamera kao jedan od aduta

Dual-lens kamera kao jedan od aduta

Na osnovu prikaza na nemačkom sajtu Computer Bild, ono što nas potencijalno očekuje na novom modelu je redizajnirano home dugme koje će se nalaziti u ravni ekrana, odnosno biće instalirano kao njegov sastavni deo.

Prema najnovijim saznanjima, Apple je nedavno patentirao tehnologiju koja omogućava skeniranje otiska prsta, a nalazi se ispod ekrana mobilnog telefona.
Uz ovu novinu, IT gigant takođe je radio na poboljšanju kamere, pa će tako novi model na poleđini imati dual-lens (dvostruka sočiva) kameru koja će moći da pravi fotografije poput DSLR aparata za pametnije kontrolisanje dubine polja.

Fanove Apple uređaja posebno je obradovala vest da će logo kompanije smešten sa zadnje strane konačno zasvetleti, što je izazvalo pravu euforiju među korisnicima.

Unutra će se nalaziti novi A9 procesor koji će praviti Samsung. Ipak, ove informacije i dalje treba uzimati sa rezervom, jer Apple još ništa nije potvrdio.

Autor: Milana Pejić

Advertisements

Zatvoreno za komentare.